Pumpkin Ice Cream
Trời mát ăn kem cũng là 1 cái thú vui đúng không các bạn, thử làm kem bí đỏ thơm ngon bổ dưỡng nhé.
- 225 gram bí đỏ hấp chín nghiền nhuyễn
- 470 ml kem tươi
- 1 hộp sữa đặc
- 1 thìa cà phê tinh chất vani
|
-1 cup of pumpkin puree
-2 cups of heavy whipping cream
-1 can of sweetened condensed milk
-1 tsp of vanilla extract
|
- Cho bí đỏ chín nhuyễn , sữa đặc , tinh chất vani vào xay khoảng 1 phút.
Add all the ingredients except the heavy whipping cream into the food processor and process it for couple of minutes.
Add cream and process it for 30 to 40 seconds, don’t let it get whipped.
Transfer into a bowl, cover and refrigerate for couple of hours.
Transfer into a Ice Cream maker and freeze according to the instructions.
- Đổ kem vào hộp kín rồi cất tủ đông ít nhất 2 tiếng cho đông lại.
- Xúc kem ra, rắc đậu phộng...
You can serve this ice cream sprinkled with some crushed walnuts.
- Xúc kem ra, rắc đậu phộng...
You can serve this ice cream sprinkled with some crushed walnuts.
Chúc các bạn thành công !
0 nhận xét:
Đăng nhận xét