Crunchy Smoky Mustard Tofu Strips
1. Nguyên liệu
(12 thanh)
-2/3 cup bột chiên xù panko
-1/2 cup sốt mù tạt vàng
-1.5 muỗng canh dầu ô liu
-1 gói đậu phụ, loại thô cứng
-1/2 muỗng cà phê Herbamare Herb Seasoning Salt
-1/2 muỗng canh rau mùi tây khô
-1/4 muỗng cà phê tiêu đen
2. Cách làm
- Bọc đậu trong một tấm khăn giấy, sau đó ép cho đậu ra nước và chắc lại trong 1 giờ.
- Cắt đậu thành các thanh que nhỏ dài. Trộn dầu oliu với sốt mù tạt. Đem đậu phụ trộn và ướp sốt mù tạt trong 4 giờ.
- Bật lò nướng trước 400 độ F. Khay nướng lót giấy nến.
- Trộn bột xù, muối, tiêu và rau mùi tây.
- Lăn đậu qua bột xù. xếp vào khay nướng.
Đem đi nướng mỗi mặt 20 phút.
- Ăn kèm với Salad.
Chúc các bạn thành công!
(Nguồn Singerskitchen.com)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1. Ingredients
(12 strips)
-2/3 cups Panko Breadcrumbs
-1/2 cup All Natural Saucy Mama’s® Smoky Garlic Mustard
-1 1/2 Tablespoons olive oil
-1 package Nasoya Tofu Plus, extra firm
-1/2 teaspoon Herbamare Herb Seasoning Salt
-1/2 tablespoon dried parsley
-1/4 teaspoon black pepper
2. Instructions
- Press tofu overnight in a tofu press or with tofu wrapped in several sheets of paper towels, weighted down by books.
- The next morning, slice the tofu in 12 slices. In a casserole dish, place the tofu strips with olive oil and mustard. Marinate for 4 hours.
- Preheat oven to 400 degrees F. Place a parchment paper on baking sheet.
- In a shallow dish, add the breadcrumbs, salt, pepper, parsley.
- Take each tofu strip and coat in breadcrumbs. Place each strip on a baking sheet. Bake for 20 minutes on one side. Flip each strip on the opposite side and cook for another 20 minutes.
- Accompany with green salad with tangy grapefruit dressing.
0 nhận xét:
Đăng nhận xét