Cheese-Stuffed Corn Dogs
1. Nguyên liệu
-8 lát phô mai Mozzarella
-8 xúc xích
-8 Xiên tre
-2 cup bột mì
-1 thìa café muối
-1 thìa café tiêu
-1 thìa canh bột nở
-1.5 cup sữa
-2 trứng
-Dầu để chiên
-Chấm: Tương cà và mù tạt
2. Cách làm
- Đặt xúc xích vào giữa miếng phô mai.
- Xúc xích đã để lạnh, lấy ra nhúng ngập trong cốc bột, sau đó rút ra cho phần bột thừa chảy bớt đi.
Chúc các bạn thành công!
(Nguồn Tasty)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Serves: 8
1. Ingredients
-8 slices cheese
-8 hot dogs
-8 wooden skewers
-2 cups flour
-1 teaspoon salt
-1 teaspoon pepper
-1 tablespoon baking powder
-1 ½ cups milk
-2 eggs
-Oil, for frying
-Ketchup and mustard, to serve
2. Preparation
- Place a hot dog in the middle of a cheese slice.
- Roll the cheese slice around the hot dog, then push a wooden skewer inside.
- Place the cheese-wrapped hot dogs seam side down on a baking sheet.
- Freeze for 20 minutes.
- In a large bowl, combine the flour, salt, pepper, baking powder, milk, and eggs, stirring until the batter is smooth and has no lumps.
- Pour the batter into a tall glass cup for easier dipping.
- Heat oil in a pot over medium-high heat until 375°F-400°F.
- Take a frozen hot dog and dip it fully into the batter, lifting it out then rotating it to let excess batter drip off.
- Using tongs, carefully place the battered dog into the hot oil, rotating it so that it fries evenly.
Remove when golden brown, then pat with a paper towel to drain.
- Serve with ketchup and mustard!
- Enjoy!
0 nhận xét:
Đăng nhận xét