THẾ GIỚI ẨM THỰC

Đồ ăn vặt

Phô mai que tẩm chip khoai tây chiên

Sour Cream And Onion Cheese Sticks


1. Nguyên liệu

-100 g sour cream and onion-flavoured crisps / 100g snack khoai tây lát mỏng
-2 tbsp plain flour / 2 thìa canh tinh bột mì
-1 tsp paprika / 1 thìa café bột ớt
-1 tsp onion salt / 1 thìa café muối
-2 tsp dried chives (plus more for serving) / 2 thìa café hành lá sấy khô
-2 eggs / 2 trứng
-6 sticks of string cheese / 6 que phô mai

2. Cách làm

- Cho snack khoai tây vào túi zip, dùng chày đập vụn hoặc cho vào máy xay vài phút.
  Crush the crisps in a zip top bag with a rolling pin, or just blend them for a few seconds in a food processor.
- Trộn bột mì với bột ớt, muối và hành lá khô.
  In a small bowl, combine flour, paprika, onion salt, and chives.
- Đập 2 quả trứng ra bát. Đổ vụn khoai tây ra một bát khác.
  In two more separate bowls, beat 2 eggs in one and the crushed chips in the other.
- Phô mai que lăn qua bột mì-trứng-khoai tây-trứng-khoai tây.
  Coat the string cheese in flour first, then egg, then crisps. Then go back into the egg, and again in the crisps for an extra crispy breading.
- Chiên phô mai ngập trong dầu trong 3-5 phút đến khi mặt ngoài có màu nâu.
  Heat a skillet with a bit of oil in the bottom and cook mozzarella sticks for 3 to 5 minutes, turning occasionally to brown all sides.
- Rắc chút muối và trang trí với hành lá khô. Chấm kem chua.
  Sprinkle a pinch of salt and with more dried chives, and serve with sour cream dip!
Chúc các bạn thành công!

About HongNgoc Foody

0 nhận xét:

Được tạo bởi Blogger.