Caramel Apple Bake
1. Nguyên liệu
Caramel Apple Filling: 7 apples 1 tablespoon lemon juice 1 teaspoon cinnamon ½ teaspoon salt 2 tablespoons flour 1 cup brown sugar Topping: 1/2 cup butter, chopped into small pieces 1 teaspoon cinnamon ½ cup white sugar ½ cup brown sugar ⅓ cup flour |
Phần nhân táo trộn caramel: 7 quả táo xanh 1 thìa canh nước cốt chanh 1 thìa café bột quế ½ thìa café muối 2 thìa canh bột mì 1 cup đường nâu Phần bơ: ½ cup bơ, cắt nhỏ 1 thìa café bột quế ½ cup đường trắng ½ cup đường nâu 1/3 cup bột mì |
2. Cách làm
- Bật lò nướng trước đến 180 độ C.
Preheat oven to 350ºF/180ºC.
- Táo gọt vỏ, bỏ lõi và cắt miếng nhỏ.
Core apples and cut into ¼-inch slices, then cut those slices in half width-wise.
- Trộn đều táo với muối, bột mì, bột quế và đường nâu.
Sau đó đổ ra khay nướng 13×9 inch.
For the topping - in a separate bowl, combine all topping ingredients and mash together with a fork until it forms into small and medium-sized clumps.
Sprinkle the topping evenly over the apples.
Bake for 40-45 minutes or until the liquid has thickened and the apples are tender.
Cool for 10 minutes and serve with a scoop of vanilla ice cream.
Chúc các bạn thành công!
(Nguồn Tasty)
0 nhận xét:
Đăng nhận xét