Stuffed Chicken Parmesan
1. Nguyên liệu
(cho 3 người)
- 3 ức gà, bỏ da và rút xương
- Muối, vừa đủ
- 1 cup Phô mai Mozzarella
- 2 cup bột mì
- 6 quả trứng, đánh tan
- 2 cup vụn bánh mì
- 1 cup dầu, để chiên
- 3 cup sốt cà chua
- ½ cup phô mai Parmesan
- 2 muỗng canh lá húng tây (basil)
2. Cách làm
- Ướp gà với chút muối.
- Cầm thật chắc miếng thịt gà và từ từ nhúng vào đĩa bột mì, rũ nhẹ để phần bột thừa rơi ra.
- Dầu sôi, cho gà vào chiên ngập dầu cho vàng 2 mặt.
- Cho 2/3 lượng sốt cà chua vào dàn đều đáy khay nướng. Xếp từng miếng gà lên trên phần sốt cà chua.
...Rắc phô mai Parmesan và lá hung quế lên trên.
Chúc các bạn thành công!
(Nguồn Tasty)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Ingredients
- 3 chicken breasts, boneless and skinless
- Salt, to taste
- 1 cup mozzarella
- 2 cups flour
- 6 eggs, beaten
- 2 cups bread crumbs
- 1 cup oil, for frying
- 3 cups tomato sauce
- ½ cup parmesan
- 2 tablespoons basil
2. Instructions
- Cut a pocket into each chicken breast.
- Stuff the pockets evenly with the mozzarella cheese.
- Press the edges of the chicken together to seal the pocket.
- Separate the flour, eggs, and bread crumbs into 3 separate bowls.
- Being careful to keep the chicken from opening, dip the stuffed chicken in the flour, shaking off the excess.
- Dip the floured chicken into the egg, then the bread crumbs, coating it evenly.
- Heat the oil in a large pan over medium heat. Preheat oven to 180°C.
- Fry the chicken until golden brown on both sides.
- Place ⅔ of the tomato sauce evenly on the bottom of a baking dish. Place the chicken on top.
- Bake for 20 minutes.
0 nhận xét:
Đăng nhận xét